2010-08-24 09:29:47• hírek • Zoltan Barta

Miss Bikini 2010

Értékes nyereményekkel várja a jelentkezőket a Szatmár.ro hírportál legújabb versenyére, amelyre hölgyek bikinis fotóit várjuk. A nyeremények között utazás, portfólió-fotózás, fitnessz-bérlet is szerepel, sőt az első 12 helyezett fotóiból falinaptár is fog készülni!

Akármennyire is kellemes az időjárás, nincs mese: véget ért az idei forró nyár. Aki csak tehette, vízparton, strandokon töltötte szabadidejét. A napozás közben képek is készültek, akkor azonban valószínűleg még senki sem gondolta, hogy ezekből a bikinis képek ismertséget és értékes nyereményeket fognak hozni.

A Szatmár.ro most induló, Miss Bikini 2010-es versenyén éppen ezek a fotók lesznek a nyerők. Idei, aktuális és természetesen bikinis fotókat várunk legújabb versenyünkre, melyen az olvasók döntik majd el, hogy ki lesz az idei év Miss Bikinije. Természetesen nem csak strandolós képeket várunk, ha valakit csábít a nyereményeső, akár még ma bikinibe bújhat és készíttethet ismerőseivel egy fotót magáról.

Legújabb versenyünkre nem csak szatmári lányok jelentkezését várjuk, és attól is függetlenül, hogy magyar vagy román nyelven beszél-e az illető, bárki jelentkezhet. A kor sem számít, csupán annyi a kikötésünk, hogy ha 18 év alatti a jelentkező, annak szülői beleegyezésre van szüksége, amit aláírva és szkennelve kell eljuttatnia a jatek@szatmár.ro e-mailcímre. (A szülői engedély itt letölthető). A beküldendő képen - vagy képeken, hiszen több képet is be lehet küldeni, amiből majd mi választunk, hogy melyiket versenyeztetjük - a jelentkező lehet álló vagy fekvő pozícióban, a lényeg, hogy egész alakos képet kapjunk. A jelentkezés mellé csatolni kell egy kis bemutatkozást is, az illető életkorával, magasságával, arról, hogy mi a hobbija és milyen céljai vannak az életben.

A verseny szabályaival kapcsolatban fontos megemlíteni, hogy a jelentkezés, a részvétel teljesen ingyenes. A beküldött képek nem lehetnek mobiltelefonnal készítettek, rossz minőségűek illetve 1024-es felbontásnál kisebb méretűek. A beküldött képeken nem lehetnek ügynökségek, fotósok nevét és más versenyek nevét vagy logóját tartalmazó jelek. A versenyből kizártak az aktfotók, illetve csak saját fotókat lehet beküldeni, másokat ábrázoló képeket, személyiségi jogokat sértő képeket nem.

Most pedig következzenek a nyeremények, amelyet csak a játék végén nyilvánosságra hozott eredmények alapján osztunk ki:

Első díj - a ceglédi Best Western Hotel Aquarell háromnapos wellness utalványa, félpanziós ellátással, egy Trust Models Portfolió-fotózás, a Salon Expressive 100 lej értkékű utalványa, a PrimaGym 160 Lei értékű korlátlan belépésre jogosító kombinált bérlete
Második díj - A Loga Dance School tánciskola felajánlásával egy 300 lej értékű három hónapos modul, a Salon Expressive 100 Lei értékű utalványa, PrimaGym aerobic and cycling center felajánlásával 100 ron értékű 10 órás kombinált bérlet
Harmadik díj - A Salon Expressive 100 lejes utalványa, a Chilly Csárda 100 lej értékű vacsora-utalványa, valamint a PrimaGym 60 lej értékű 6 órás kombinált bérlete

A versenyen résztvevő első 12 helyezett képeiből a 2011-es évre szóló naptárt készítünk.

A képeket akár már ma be lehet küldeni a jatek@szatmar.ro e-mailcímre, a jelentkező nevével és telefonszámával egyetemben. Jelentkezni szeptember 19-ig lehet, a szavazásra pedig szeptember 20 és október 3 között fog sor kerülni.

Versiunea in limba romana al acestui articolul se poate citi aici!



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: